keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Pentuja ja taas pentuja :)

Yoda synnytti 19.7 kaksi poikaa ja kolme tyttöä, hiukan yllättäen sillä laskettuun aikaan oli vielä kolme päivää aikaa ja ennakkovaroituksia ei kyllä tulevasta näkynyt. No synnytys sujui kuitenkin mallikkaasti, mitä nyt kätilö, eli minä, joutui olemaan pois leipätyöstään, kun oli varautunut synnyttelemään vasta viikonloppuna! Kaikki pennut ovat lähteneet hienosti kasvamaan ja pieninkin tytöistä, joka painoi alle 140g, on lihonut jo huimasti :) Näistä pennuista on näillä näkymin vain toinen pojista enää vapaana.


Ensin esittelyssä tytöt Ja pojat24.7 Lissu eli Karvahaalarin Rokki Likka synnytti kolme poikaa ja kaksi tyttöä. Nämä pennut syntyivät Lissun omassa kodissa Järvenpäässä, kun omistaja niin kovasti sitä toivoi :) Siellä on oltu innoissaan iloisesta perhetapahtumasta teinipoikia myöten :)


Lissun tytöt Ja pojat
Tuo ensimmäinen pojista sulatti mun sydämen heti erikoisella värityksellään <3 Nykyään niin harvoin syntyy enää muita, kuin tasamaskisia pikkuisia. Nämä kaikki ovat vielä vapaana, ellei yksi satu olemaan varattu syntymäkotiinsa ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti