maanantai 22. joulukuuta 2014

Uusia Karvahaalarin Parsoneita syntynyt!

Pitkästä aikaa, ainakin itsestä tuntuu, meillä on parsonin pentuja :)
Eikä mitä tahansa pentuja! Isä ja Emä ovat ehtoja Karvahaalareita :) Suku on hyvin tai voisiko sanoa erinomaisesti näyttelyissä toimineita ja käyttöpuolen näyttäjiäkin löytyy )

Pari ihanaa Hinton ja Kirpun Amerikan akitan pentua on täällä myös. Ensin en osannut päättää kumpi jää sijoitukseen ja kumpi myydään, mutta nyt päätös on tehty ja neidit vain odottaa omia kotejaan :)

Muuten on tapahtunut niin paljon, etten edes pysy mukana itse! Pari Kansainvälistä muotovaliota taisi Karvahaalareihin lisääntyä tänä vuonna ( ollaanko edelleen ykkösinä parsoneissa:)) ja muita valioita tuli hienosti myös! Karvahaalarin Cherry Bomb ainakin KVA-L, Öinen Kaunotar ja Parfait D'amour FI MVA ja Zorro EE MVA, LV MVA ja EEW-14!! Muitakin on varmasti, mutta nyt just en teitä muista! Sori! Agilityssa on harvakaalarit kunnostautuneet myös oikein urakalla ja useita luokkanousuja on tullut ja muutama taitaa kisata kolmosissa. ( Tästä lajista kilpailusääntöjen osalta en muuten tiedä mitään... ) Nii ja meidän pieni Miss Somalainen teki pari vakuuttavaa B tulosta luolilta ja A:ssa hyyty, kun oli juoksut... Hieno mimmi silti, kun ikää tais olla jotain 16kk!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti