keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Uusia Karvahaalareita ja menestystä ilmassa!

Meille syntyi viime viikon perjantaina ihania pikku parsoneita kolmen pojan ja yhden tytön verran :)
Vanhempina tässä pentueessa ovat norjasta tuomani HeJW-15 Cavalli Lips Inc Max, joka on nuoresta iästään ja vähäisistä käynneistään huolimatta, ehtinyt saamaan hienoa menestystä näyttelykehistä ja kasassa onkin suomesta tarvittavat 2 sertiä alle kaksi vuotiaana ja Latviasta 2 sertiä ja 2 cacibia.

 
 
Emänä puolestaan on oma kasvattini Karvahaalarin Marilyn Monroe, joka elelee kotikoirana sijoituskodissaan kahden toisen parsontytön kanssa.
 


 
Ja tässä pennut
Äitin päällä on mukava kiipeillä


Trikki poika ja tyttö

Tyttö ja päällä värikäs poika

Värikäs poika

 
 


Yodan synnytystä tässä odotellaan parhaillaan ja siinä pentueessa isänä on FI MVA EE MVA LV MVA EE JMVA TLNW-15 RIGAW-15 Ani Slippery's Aarreglatt ja emänä FI KVA-L Tallitontun Annabella.
 
Viime vuonna on menestystäkin tullut Karvahaalareille mukavasti, vaikka itse olenkin vähän vähentänyt reissaamista.
Kasvattini ja sijoituskoirani Karvahaalarin Piece Of Cake oli vuoden 2015 parson kisassa juniori narttujen voittaja ja näyttelyparson nartuista toinen ja veljensä Cheesecake oli juniori urosten voittaja, sekä Cavalli Lips Inc Max oli juniori urosten kakkonen :)
Tänä vuonna ehdimme jo käväisemään Latviassa ja siellä Karvahaalarin Cherry Bomb oli molempina päivinä ROP sai sertin ja cacibin ja uudet tittelit LV MVA C.I.B. Tämä taisi nyt olla laskujeni mukaan Karvahaalarin kennelin yhdeksäs C.I.B. :) Hyvin on siis tullut reissattua vuosien varrella :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti