perjantai 26. elokuuta 2016

Karvahaalareissa tapahtuu

Kesä on taas jo melkein ohitse ja on aikaa istahtaa koneellekin. Kovasti on näyttelyitä kierrelty varsinkin ulkomailla tänä kesänä ja hyvin menestyttykin. Idahosta tänne lennähtänyt Daltonkin on kotiutunut hienosti ja alkanut niittämään mainetta näyttelykehissä ja niiden ulkopuolella. Harvalla koiralla on niin hienoa luonnetta ja persoonallisuutta, kuin tällä pikku pojalla <3
Dalton eli Balt JMVA, EE JMVA, LT JMVA, LT JMVA River Glenn Clever Boy (Falling Branch Clever Design x River Glenn Down Home Girl) on yhteisomistuksessa Norjalaisen kennel Cavallin kanssa ja minullahan on jo aiemmin kaksi urosta tuontina Cavalli kennelistä, joista molemmat ovat ainoat koirani jotka ovat olleet valioita ennen 24kk ikää!! Eli aiemmin Cavalli Helsar Mr Finland oli Romanian valio 22kk iässä ja nyt Cavalli Lips Inc Max tuli Liettuan valioksi 20kk iässä! No sittemmin ensimmäinen näistä on kerännyt titteleitä ja valioita enemmänkin ja jäi "eläkkeelle" 2,5 vuotiaana kolmoisvaliona, kun oma aika ei riittänyt uusien lajien haltuunottoon silloin. Aika näyttää mitä Max vielä saavuttaa. Se siitä historiasta ja nyt niihin kuviin :)

LT MVA HeJV-15 Cavalli Lips Inc Max  "Max"




 
 
Balt JMVA EE JMVA LT JMVA LV JMVA River Glenn Clever Boy "Dalton"
 



FI MVA EE MVA LT MVA Mindhunter Head Over Heels "Sissi" (tämä neiti olisi tarkoitus astuttaa Daltonilla seuraavista juoksuista)




Sitten vähän Karvahaalareiden kuulumisia ;D
Karvahaalarin Piece Of Cake on tänä kesänä valioitunut jo FI, SE ja EE valioksi edellisten upeiden menestysten lisäksi! Kiitos Tiina, kun olet jälleen jaksanut viedä kasvattiani eteenpäin ja kunnioitettavasti vielä pärjänneet sekä rallytokossa kuin agilityssakin. <3

Karvahaalarin Cheesecake valioitui tänä kesänä myös FI MVA!



Junioreissa on hienosti edustaneet Karvahaalarin Glenn Medeiros PU2 vara serti Tampereella!
 


Karvahaalarin Elmeri Jr PU2 vara serti Porissa!

Karvahaalarin Glenn Mikael PU2 vara serti Orivedellä!



Karvahaalarin Chili Stripe aloitti näyttelyt Porissa 4 vuoden iässä EH:lla  ja hänestä kuullaan vielä!

Karvahaalarin Cherry Bomb LV CH C.I.B Latviassa toukokuussa!

Karvahaalarin Milla Makia on menestyneimpiä ellei menestynein kasvatti näyttelyrintamalla ja Makin tittelirivi onkin kasvanut tänä kesänä veteraanikehissä EE VMVA, LV VMVA, EE VV-16 ja LV VV-16, sekä kotimaassa useammalla ROP veteraani sijoituksella ja yhdellä huikealla BIS2 veteraani sijoituksella!!



Karvahaalarin Tulitikkutyttö on kunnostautunut Mejä treeneissä ja uskon, että neiti joskus vielä kokeissakin pääsee näyttämään kykynsä.
Varmasti monia unohdin tässä mainita, mutta ylpeä olen kaikista kasvateistani, jotka tuottavat iloa omistajilleen ja elävät kunnon terrierin elämää <3

Pentuja on tulossa Honey Hawkeye Ritekim X Karvahaalarin Elämäni Emäntä yhdistelmästä varmasti ja astutettu on nyt Cavalli Lips Inc Max X Karvahaalarin Öinen Kaunotar. Eli jos omaa Karvahaalaria olisi mietinnässä, niin otappa yhteyttä! Molemmat pentueet on myös sukutaulultaan vähemmän suomessa edustettuja sukuja ;)

Suunnitelmissa on astuttaa seuraaviin juoksuihin Mindhunter Head Over Heels meidän ihanalla Daltonilla eli River Glenn Clever Boylla :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti