maanantai 10. joulukuuta 2012

Helsingin voittaja ja Voittaja -12 näyttelyt takana

Aina niin odotettu, mutta rankka viikonloppu suoritettu :) Ja hienoin tuloksin!
Ensinnäkin minun pikkupoikani Kentsu (Cavalli Helsar Mr Finland) voitti ensimmäisenä päivänä isänsä (Miselin Mordor, joka on aikas menestynyt herrasmies;)) ja oli PU2!! Toisena päivänä sitten isi näytti paremmalta ja voitti koko urosten köörin ja Kentsu oli "vain" PU3! Joo ihan kakka tulos, kun kyseesä oli vuoden tärkeimmät näyttelyt ja Parsoneitakin taisi paikalla olla molempina päivinä n.40 :) Ihan järjettömän hienoa, kun molempina päivinä sijoituttiin neljän parhaan joukkoon, vaikka tuomareilla oli ihan selvästi ihan eri maku :D Lauantaina nartut tuomaroi Irina Poleatova ja urokset Martin Phillips. Sunnuntaina tuomarina toimi Dan Erickson Ruotsista.
 

Karvahaalarin Ällitälli oli lauantaina juniorinarttujen ykkönen ja sai nimensä eteen tittelin HEJV-12!! JEE! Sunnuntaina ei jalkojen mitta riittänyt tuomarille sijoitus oli junnujen kakkonen.
 
 
Karvahaalarin Zoma sai molempina päivinä EH:n ja osoitti olevansa täysiverinen parsoni nukkumalla rauhassa boksissaan kaiken hyörinän keskellä :) Siinä on ihana ja kovahermoinen tyttö!

Karvahaalarin Milla Makia teki jälleen seesteisellä olemuksellaan vaikutuksen Britti tuomariin ja nappasi uuden tittelin HEV-12 ollen rotunsa paras lauantaina!!! <3 Sunnuntain tuomarilla oli aika lailla eri maku, kuin lauantain, mutta Maki ylsi siltikin valioluokan kolmanneksi ilman loppukoitoksien sijoitusta. Tässä Makin mielipide asiasta ;)
 
 Sen verran pakko sanoa kilpakumppaneista, että yllättävän paljon näkyi huonoa liikkumista, joka näkyi selvästi jopa meille maallikoillekin. Johtuen, joko ihan lihasjumeista, rakennevirheistä tai mistä vain, mutta häiritsevää se oli, koska useimmat näistä silmiin pistävistä oli nuoria koiria... Seuratkaapa koirienne peppuja ;)
 
Karvahaalarien omistajat ovat olleet tänä vuonna ihanan aktiivisia ja lähetelleet kuvia sekä terveisiä, joita toki toivon lisää! Kiitos siitä ja HYVÄÄ JOULUA sekä UUTTA VUOTTA KAIKILLE!
Erityisesti kiitoksia kaikille jotka olette tuoneet kasvattejani esille ja toivottavasti nähdään ensi vuonnakin joissain kehissä, reissussa ja muuten vaan :)
  

1 kommentti:

  1. Mukavia muistoja! Kiva näin uutena vuotena palailla näihin :)

    VastaaPoista