sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Valioita ja pentuja

Olemme päässeet nyt kevät talvella, Kentsun kanssa kaksi kertaa kokeilemaan LUME koetta ja molemmat kokeet Kentsu suoritti HYVÄKSYTYSTI!!! Aivan huikeaa :) Sekä 1.4 ajelin Lappeenrantaan asti näyttelyyn, kun se oli ensimmäinen mahdollinen näyttely missä Kentsu voi yrittää viimeistä sertiä ja se tuli kera ROPin!!! Vieläkin ihan pyörällä päästäni tuon pojan vauhdissa pysymisestä. Ikää sillä on 2V 2kk ja se on jo kolmoisvalio :D Eli tittelirivistö näyttää nykyään tältä:

FI KVA-M, FI KVA-L, FI, SE, LV MVA, EE, LV, LT JMVA, Balt JMVA, EEJV-12 Cavalli Helsar Mr Finland
 
 

Kasvattini Karvahaalarin X-Treme on myös ollut kahdessa kokeessa ja ensimmäisenä kasvattinani valioitui metsästyksessä. Todella mahtavaa ja kiitokset omistaja Juhalle, joka on tehnyt hyvää työtä tytön kanssa.
 
 
Nyt meillä odotellaan pentuja syntyväksi yhdistelmästä Karvahaalarin Vilma x Falling Branch Bourbon Street 
Wikan maha onkin jo melkoisen iso, joten ihan kahteen pentuun ei määrä jää...

Meille muutti "vahingossa" Kentsun poika Mahottoman Viisas Väiski. Väiskin oli tarkoitus mennä asumaan jonnekin sijoitukseen, mutta kun se on ihan isänsä kopio, niin en voi antaa sitä mihinkään. Se vain vei sydämeni välittömästi :) Luonne tällä pojalla on mahtava ja se tekee siitä vieläkin upeamman!

 
Kentsu 4kk
 
 
Väiski 10 vkoa
 


Karvahaalarin Miss Somalainen (Tallitontun Annabella x Cavalli Helsar Mr Finland) olisikin nyt etsimässä sijoituskotia, kun en pysty kahta pentua kotiin jättämään, vaikka kuinka haluaisin.
Siinä on melkoisen topakka parsonin alku, eikä ulkomuotokaan hullumpi ole, joten siitä saisi mukavan harrastuskoiran.

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti