tiistai 30. huhtikuuta 2013

Kasvattajan elämä on...

Täynnä iloa toisten onnistumisesta ja surua epäonnesta.
Karvahaalarin junnut ovat aloitelleet elämäntaivaltaan valloittavasti :) Kaikki ovat vallanneet omistajiensa sydämet ainakin.
Mutta joo, jotkut ovat jotain muutakin puuhastelleet. Karvahaalarin Cherry Bomb "Kiia" on 9kk iässä jo metsästellyt pari supia "isoveli" Jaskan avustuksella. Kiia on myös aloittanut näyttely uransa melko rytinällä. Kiia oli Vaasan KV näyttelyssä ensimmäistä kertaa junnuluokassa ja heti PN1 VSP SERTI ja Lahden KV oli seuraava koitos jossa tuloksena PN1 ROP SERTI!! Huimaa menoa :) Onnittelut omistaja Hennalle!
Karvahaalarin Parfait D'Amour "Hertta" on myös kunnostautunut kevään mittaan näyttelyissä, ollen Keuruun ryhmiksessä PN1 ROP SERTI, Lappeenrannassa VSP SERTI!!! Onnea omistajat Karoliina ja Jenni :) Hieno tyttö teillä kasvamassa.
Karvahaalarin Iso D oli Lahdessa ensimmäistä kertaa junnuluokassa ja voitti luokkansa ja sai laatuarvosteluksi erinomaisen, mutta ei päässyt jatkoon, koska pää oli liian suuri... Erittäin hieno suoritus silti, koska siinä näyttelyssä oli melko ankara tuomari, jolta EH:kin oli hyvin :) 14 nartusta 4 ainoastaan sai ERIn ja ne kaikki olivat kasvattejani... Huimaa! Uroksia oli vähemmän ja Eriä jaettiin 5 kpl.
Kentsu jutteli tapansa mukaan tuomarille, hampaita katsottaessa ja odotin sille jopa hylättyä, mutta ERI tuli ja valioluokan 3. Ensimmäistä kertaa tuomari piti tuota murinaa huonona asiana, vaikka itse kasvattaakin useita terrierirotuja, mukaan lukien parsoneita. Muut ovat osanneet sanoa, että stop, johon alkaa häntä heilua ja maininta hyvästä terrieri tempperamentista :) Sanoa saa, mutta pitää uskoa, kun kielletään ;) Tämä tuomari ei tajunnut edes alkaa kieltämään...
Karvahaalarin Rokki-Likalla puolestaan oli ärrieri päivä... Kehän ulkopuolella odotellessaan Lissu makoili tapansa mukaan laiskan tyksityneenä, mutta kehässä, jostain syystä edessä olevan kilpakumppanin takamus ei miellyttänyt ja rähinä oli sen mukainen, että tuomari laittoi Lissun ulos kehästä saate sanoin, että todella kaunis narttu, mutta koska ei saatu kierroksia pudotettua, niin Hylätty on pakko antaa :( Näin voi kai kaikille joskus käydä terrierin kanssa ;) No onneksi Lissun takana ollut kasvattini Karvahaalarin X-Treme ei metsästysvalion tyyneydellä, asiasta mitenkään hätkähtänyt, eikä tainnut edes kertaakaan olla menossa taisteluun mukaan ja sai ERIn sekä oli lopulta PN2 CACIB!!! Onnea Heidi ja Juha!
Tässä vielä kuvia tuolta Lahdesta:

 Kamun menoa :)
 
 Tässä kuva uhkaavasta murinasta ;)
 
Kiia ROP

Siiri PN2

Hertta juk2
 
Karvahaalarin White Bullet juk3

Riia on niin luonnonlapsi <3
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti