torstai 9. toukokuuta 2013

Huippu hienoja koiria!

5.5 olimme isolla joukolla Tampereen KV näyttelyssä ja niin oli moni muukin Parsoni tullut paikalle!
Yhteensä Parsoneita oli 55, eli huikea määrä. Tuomarina toimi Ann Cuthbert Irlannista.
 Uroksissa voiton vei Kentsumme ja kolmanneksi yllätti itsensä kasvattini Karvahaalarin Wille Wallaton ja sai ensimmäisen sertinsä! Onnittelut omistaja Matleenalle!Nartuissa luokkansa voittivat Karvahaalarin Rokki-Likka "Lissu" ilman SA:ta sekä Karvahaalarin Öinen Kaunotar "Elli" joka oikein repäisi ja oli narttujen kaunein sekä ROP ja sai ensimmäisen sertinsä sekä CACIBin!

 
 Elliä taisi hiukan nolottaa tuo voitto ;)
 
Karvahaalarin kasvattajaryhmä oli myös ROP!
 
Karvahaalarin Öinen Kaunotar, Rokki-Likka, Ylivoimainen, Wille Wallaton
 
 Nöyrä kiitos tuomarille :)
 
Kaikki kasvattini saivat siellä ERIn, eli mainitsematta jäivät Karvahaalarin Iso D, Ylivoimainen, Ying-Yang, Quasimodo, Parfait D'amour.
 
8.5 olimme toisenlaisessa toiminnassa koirien kanssa, eli luolakokeessa. Mukana minulla oli Tallitontun Annabella "Yoda" sekä Karvahaalarin Öinen Kaunotar "Elli".
Elli oli ensimmäistä kertaa kokeessa ja toista kertaa putkessa, kun ei oikein olla ehditty reenaan. Mutta kuten sanonta kuuluu, niin lahjattomat treenaa ;) Elli suoritti ensin luonnonluolan tarkistuksen hyväksytysti ja itse kokeen 3 minuutissa, joten tulos tuli B43!! Ihan huippua :) Niin sukuunsa tullut ;)
Yoda olikin yrittämässä viimeistä, eli A tulosta. Ja tulihan se! A47 ja nykyään meirän Yorakin on valio :') Yodan vauhti tyhjän tarkistuksessa sekä kokeessa oli kaikkien mielestä suorastaan naurettavaa. Se liikkuu siellä niin vaivattomasti ja kun tyyli on karkoittava, niin ne vauhdinotot on aika VAUHDIKKAITA :)))
 
Wikan pennut ovat jo neljä viikkoa ja vauhtia alkaa olla :)
 
Jim Beam
 
 Russell's Reserve
 
Jack Daniels
 
 Hudson Baby
 
Kaikki pennuista ovat ihanan reippaita ja avoimia. Kukaan ei jää nurkkaan kyhjöttämään, vaan kaikki ovat tasaisen rohkeita. Molemmat pojat hakevat vielä omaa kotia, sekä toinen tytöistä :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti