perjantai 30. joulukuuta 2016

Vuosi 2016!

Taas on sen aika, kun vuosi vaihtuu ja mielessään käy läpi kuluneen vuoden :)
Vuosi 2016 toi mukanaan ainakin paljon matkustelua koirien kanssa ja uusiin ihmisiin tutustumisia. Baltiassa tuli käytyä useammankin kerran ajelemassa, vanhojen ja uusien matkakavereiden kanssa :)
50. Karvahaalari pentue näki päivänvalon  juuri loppuvuodesta ja siitä jäi kotiin kasvamaan Muru eli Karvahaalarin Maxine. Meillähän ei kotona ole omia kasvatteja parsoneissa ollut pitkiin aikoihin, niin nyt olisi aika sellaisellekin.
Uusia valioita on tullut suomesta ja ulkomailta useammallekin. Kotonamme asustelevat tuontipojat, Max ja Dalton esiintyivät myös hienosti näyttelykehissä tänä vuonna:
Cavalli Lips Inc Max saavutti tänä vuonna Liettuan valio tittelin 21kk iässä ja viimeisteli heti 2 vuotta täytettyään Ruotsista, Suomen, Ruotsin ja Latvian valion :) Cacibejakin taisi kertyä vuoden aikana 9 kpl 5 eri maasta :)
River Glenn Clever Boy ihastutti kaikkialla reippaalla olemuksellaan ja sillekin kertyi Viron, Latvian, Liettuan ja Baltian juniorivalio tittelit sekä joulukuussa vielä viimeisteli vuoden hienosti Ruotsin, Helsingin ja Suomen juniori voittaja 2016 titteleillä :)

Vähän kuvia vuoden varrelta:
 
EE, LT, LV, Balt JMVA He, FI, S JW-16 River Glenn Clever Boy "Dalton"


 
 Liettuassa mukanamme oli myös ihastuttava Lakelandinterrieri Simo
 

 
Ja lk Collie Sissi

 
Mukanani kiersi tänä vuonna myös minun ja Saanan yhteinen sijoitusnarttu Sissi eli Mindhunter Head Over Heels, joka myös valioitui FI, EE, LT MVA:ksi 
Kasvattini Kiia eli Karvahaalarin Cherry Bomb saavutti tänä vuonna C.I.B tittelin!

 
FI, S, LT, LV MVA HeJW-15 Cavalli Lips Inc Max :)


 
Ruotsissa menestyneet "suomalaiset"

 
Jossain välissä ehdittiin hiukan levätäkin :) Kiitos Merru ja Jukka, kun päästiin vähän kesällä mökkeilemään :)
 
 
Mitähän tähän nyt sanoisi :D

 
Dalton ja veljen tyttö Nami eli Karvahaalarin Piece Of Cake joka valioitui tänä vuonna useammastakin maasta, sekä menestyi hienosti myös agilityssa ja rallytokossa :)

 
Karvahaalarin Cheesecake aka Cake valioitui kesällä suomen valioksi :)
 
 
 
Kiitos kaikille hienosta vuodesta ja etenkin hauskasta! Kiitos myös kaikille kasvatinomistajille siitä, että rakastatte Karvahaalareitanne ja teette niiden elämästä hyvää :)
Ensi vuonna jatketaan ja kehien laidalla nähdään taas eri maissa Daltonin ja Murun kanssa ;)
 
Muru 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti